FunXtion

Move It

FunXtion is het revolutionaire functionele trainingsprogramma dat sporten spannend, uitdagend en vooral leuk maakt, voor iedereen! FunXtion is een groepsles waarbij je je lichaam op een natuurlijke manier laat bewegen; in verschillende bewegingsvlakken en waarbij het hele lichaam wordt gebruikt. Je draait, buigt en bent constant in beweging, terwijl je traint in een vriendschappelijke, kleine groep.

Het matriaal is uitdagend, de FunXtion-ruimte playfull en de FunXtion coach is goed opgeleid en je komt er vanzelf achter waar het bij FunXtion allemaal om draait!

Het allerbeste op het gebied van functionele trainingen!

FunXtion heeft alles; kettlebells, power bags, snelheidsdrills, boksen en nog zoveel meer. Ga aan de slag met functionele fitnesstraining, het programma dat je niet alleen flink aan het werk zet, maar ook plezier laat beleven! Ga helemaal op in de complete FunXtion ervaring. Je werkt aan je kracht, spieruithoudingsvermogen, cardiovasculaire conditie en 'çore strength' met de FunXtion functionele workouts, die zijn ontworpen om jou de gewenste resultaten te laten behalen.

Wat staat me te wachten?

Functionele training gaat om plezier, uitdaging, beweging en een geweldige sportschoolervaring. Je zult werken in een groep van maximaal 18 personen met een gediplomeerde trainer die je van begin tot het eind van de les zal begeleiden.

Ben je er klaar voor?

FunXtion trainingsprogramma's zijn bedoeld voor iedereen, met elk conditieniveau. De lessen zijn er speciaal op gericht om op je eigen niveau te kunnen trainen, terwijl je toch met anderen bezig bent. Maak je geen zorgen, wanneer het je te makkelijk afgaat, zal onze FunXtion trainer je flink aan het werk zetten!!

Wat kun je met FunXtion behalen:

- Veel plezier in je training
- Een superconditie
- Een sterk en goed gevormd lichaam

Fitness 50+

U kiest bewust voor een gezonde leefstijl. U eet gezond en beweegt voldoende. Natuurlijk wilt u die vitaliteit nog zo lang mogelijk vast houden. Dan kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Onze instructeurs weten als geen ander wat de specifieke aandachtspunten zijn op latere leeftijd.

Wil je meer weten... >>

Fitness vrije training

Even alledaagse zaken vergeten door gewoon lekker te sporten en tegelijkertijd wat afvallen of juist wat sterker worden. Effectief en verantwoord aan uw lichamelijke conditie werken. Sportcentrum Reflex heeft een grote compleet ingerichte fitnesszaal ...

Wil je meer weten... >>

Spinning 50+

Spinning 50+ is een gezellige groepstraining met muziek uit de jaren 60 en 70. 
Gedurende de eerste 30 minuten wordt in de spinningles aan de conditie gewerkt en........

Wil je meer weten... >>

Ultimate Indoor Cycling

Bij Ultimate indoor Cycling fiets je binnen, maar heb je het gevoel dat je buiten fietst. Via een groot tv scherm wordt een parcours gefietst in bv Duitsland, Monaco of Italie met een virtuele trainer die aanwijzingen geeft over de zwaarte, wanneer je moet gaan staan en wanneer je moet versnellen.

Meer weten zie de video... >>

SH'Bam

SH’BAM is de nieuwste danssensatie op het gebied van dansen. Het is een work-out voor je hele lichaam door eenvoudige dansbewegingen op bekende hits van nu. Iedereen kan het volgen omdat de choreografieën niet moeilijk zijn.

Wil je meer weten... >>

Pump 30

Het BODYPUMP® programma bestaat uit een revolutionaire 30 minuten durende fitnessworkout met behulp van een stang en gewichten waarin alle spiergroepen gebruikt worden. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau trainen.

Wil je meer weten... >>

Body Vive

BODYVIVE® In mei 2014 lanceert Les Mills een nieuw format voor BODYVIVE! Het nieuwe format bestaat uit een vorm van cross-training van 45 minuten

Wil je meer weten... >>

Spinning BX de calorie killer

Spinning BX de calorie killer Een betere conditie, vermindering van het lichaamsgewicht, de lichaamssamenstelling en de spieruithoudingsvermogen en een vermindering van het vetpercentage. Dat is het resultaat van het trainingsprogramma Spinning BX.

Wil je meer weten... >>

Pilates

Pilates oefeningen zorgen voor een evenwichtige ontwikkeling van alle spiergroepen. Door regelmatige oefening zal je houding verbeteren, zal je rechter gaan zitten en soepeler en gracieuzer bewegen. 

Wil je meer weten... >>

Step TX

Step TX is het ultieme stepprogramma op basis van toegankelijke en afwisselende combinaties met als doel een optimaal trainingsresultaat.  

Wil je meer weten... >>

Sport- en dansschool SDM

Dansschool SDM verzorgd bij Sportcentrum Reflex de kidsdance en streetdance lessen. De kinderen leren spelenderwijs en onder professionele begeleiding omgaan met dansen op eigentijdse muziek.

Wil je meer weten. >>