FunXtion (Move It)

FunXtion is het revolutionaire functionele trainingsprogramma dat sporten spannend, uitdagend en vooral leuk maakt, voor iedereen! FunXtion is een groepsles waarbij je je lichaam op een natuurlijke manier laat bewegen; in verschillende bewegingsvlakken en waarbij het hele lichaam wordt gebruikt. Je draait,.....
Wil je meer weten... >>

Club Yoga®

Club Yoga® is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van Club Yoga® ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? Club Yoga® biedt de oplossing.  Wil je meer weten... >>

Fitness 50+

U kiest bewust voor een gezonde leefstijl. U eet gezond en beweegt voldoende. Natuurlijk wilt u die vitaliteit nog zo lang mogelijk vast houden. Dan kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Onze instructeurs weten als geen ander wat de specifieke aandachtspunten zijn op latere leeftijd.

Wil je meer weten... >>

Fitness vrije training

Even alledaagse zaken vergeten door gewoon lekker te sporten en tegelijkertijd wat afvallen of juist wat sterker worden. Effectief en verantwoord aan uw lichamelijke conditie werken. Sportcentrum Reflex heeft een grote compleet ingerichte fitnesszaal ...

Wil je meer weten... >>

Spinning 50+

Spinning 50+ is een gezellige groepstraining met muziek uit de jaren 60 en 70. 
Gedurende de eerste 30 minuten wordt in de spinningles aan de conditie gewerkt en........

Wil je meer weten... >>

Ultimate Indoor Cycling

Bij Ultimate indoor Cycling fiets je binnen, maar heb je het gevoel dat je buiten fietst. Via een groot tv scherm wordt een parcours gefietst in bv Duitsland, Monaco of Italie met een virtuele trainer die aanwijzingen geeft over de zwaarte, wanneer je moet gaan staan en wanneer je moet versnellen.

Meer weten zie de video... >>

Pump 30

Het BODYPUMP® programma bestaat uit een revolutionaire 30 minuten durende fitnessworkout met behulp van een stang en gewichten waarin alle spiergroepen gebruikt worden. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau trainen.

Wil je meer weten... >>

Shape®

Shape® is de meest gevarieerde groepsles van met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en je mentale en fysieke fitheid.
Wil je meer weten... >>

Spinning de calorie killer

Spinning de calorie killer. Een betere conditie, vermindering van het lichaamsgewicht, de lichaamssamenstelling en de spieruithoudingsvermogen en een vermindering van het vetpercentage. Dat is het resultaat van het trainingsprogramma Spinning....

Wil je meer weten... >>

Pilates

Pilates oefeningen zorgen voor een evenwichtige ontwikkeling van alle spiergroepen. Door regelmatige oefening zal je houding verbeteren, zal je rechter gaan zitten en soepeler en gracieuzer bewegen. 

Wil je meer weten... >>

Step®

Step® is een gemoderniseerde versie van Steps. Bij Step® wordt gebruik gemaakt van een step en gewichten waardoor,..... 
Wil je meer weten... >>

Sport- en dansschool SDM

Dansschool SDM verzorgd bij Sportcentrum Reflex de kidsdance en streetdance lessen. De kinderen leren spelenderwijs en onder professionele begeleiding omgaan met dansen op eigentijdse muziek.

Wil je meer weten. >>