Afvallen Sportcentrum Reflex Surhuisterveen

Afvallen en op gewicht blijven

Mijn naam is Sylvia de Vries, mede-eigenaar van Sportcentrum Reflex.

Een gezonde voedings- en levensstijl is belangrijk voor mij en zo vanzelfsprekend. Door de jaren heen ben ik erachter gekomen dat dit niet voor iedereen het geval is. Er zijn zoveel afslankprogramma’s dat mensen niet meer weten wat goed en gezond is en van alles gaan proberen.

Tegenwoordig is het een trend om koolhydraten te laten staan, hierdoor ontstaat een slecht eetpatroon waardoor je te weinig voedingsstoffen binnen krijgt, spiermassa afbreekt en gebrek aan energie hebt. Als je te weinig eet, vertraagd de stofwisseling waardoor je tijdelijk afvalt en snel groeit als je weer meer gaat eten, het bekende jojo effect. Door een gezonde voedings- en levensstijl wordt de stofwisseling verhoogt, waardoor je sneller afvalt en op gewicht blijft.

Naast gezonde voeding is het belangrijk om veel te bewegen. Sommige mensen denken dat het nodig is om afgemat uit de training te komen om vervolgens de volgende dag te verkrampen van de spierpijn. Ook dat is niet waar, de training wordt rustig opgebouwd. Naarmate je afvalt en de conditie beter wordt kun je de training zwaarder maken. Hierdoor wordt je fitter, waardoor het sporten steeds leuker gaat worden. Ook mensen met diabetes en hart en vaatziektes hebben veel baat bij gezonde voeding en beweging.

Toch is de drempel voor de meeste mensen nog hoog om zomaar een sportcentrum binnen te wandelen. De gedachte dat er alleen maar jonge een gespierde sporters zijn is er nog steeds. Men zal al snel merken dat de sfeer heel gemoedelijk is en dat jong, oud, slank en volslank met veel plezier aan het trainen is.

Hoe bereik je nou je doelstelling om 5 kilo, 20 kilo, 50 kilo of zelfs meer af te vallen. Het Bodysupport programma helpt jou om deze doelstelling te bereiken. Gezonde voeding, voldoende calorieën, geschikt voor het hele gezin en gewoon in de supermarkt verkrijgbaar.

Uiteindelijk hoop ik dat ik je levensstijl kan veranderen en dat bewegen en gezond eten net zo vanzelfsprekend wordt voor jou als het ook voor mij is. Kom gerust een keer langs om een kijkje te nemen en een indruk te krijgen van de sfeer.

Graag wil ik je helpen en advies geven over gezonde voeding ,afvallen en bewegen.

Sylvia de Vries