Skip to main content

Sportcentrum Reflex nieuws

Sportcentrum Reflex Mywellness app installeren

Vanaf nu kun je je registreren voor de nieuwe Mywellness App.
Deze app wordt ook gebruikt als we weer open mogen. Het is dan nodig om je in te plannen voor een groeps-, spinningles of fitnesstraining.

Uitleg registreren en downloaden app:
Klik op deze link om je te registreren.
Gebruik bij het kiezen van een wachtwoord alleen cijfers en letters.
Als je hiermee klaar bent download je de mywellness app in de playstore of voor apple gebruikers in de appstore. Je kunt nu met je net aangemaakte account inloggen op de app van Sportcentrum Reflex.

Krijg je het niet voor elkaar? Stuur dan even een mailtje naar: info(at)sportcentrumreflex.nl. We helpen je dan graag verder.

Buiten trainen

Het nieuws van het kabinet kwam gisteravond hard binnen. Ons Sportcentrum en heel veel collega's met ons zijn al helemaal op de 1,5 meter ingericht en voldoen aan alle eisen. We vinden het dan ook onbegrijpelijk dat onze branche nog niet open mag.

Volgende week mag er wel weer buiten gesport worden voor volwassenen. Van die mogelijkheid maken we dan ook graag gebruik.

Daarom starten we vanaf maandag 18 mei met buiten lessen en trainingen in het grasveld naast het Sportcentrum. Volgende week wordt alles in gereedheid gebracht, zodat we daar bij goede weersomstandigheden kunnen sporten. Denk hierbij aan groepslessen, fitness met voornamelijk losse materialen, FunXtion en spinning.  

Zodra het lesrooster klaar is zullen we deze mailen en online plaatsen. Via de Mywellnes app van Sportcentrum Reflex kun je je dan inplannen. Volgende week daarover meer.

Online voedingsbegeleiding

Alle leden hebben een mail gekregen over de 4 weekse challenge, waar je als lid gratis aan deel kunt nemen.
Heb je deze mail niet ontvangen, maar wel interesse?
Stuur dan even een mailtje naar info@sportcentrumreflex.nl

Hoe gaan we aan de slag:

* Je ontvangt op maat gemaakte weekmenu’s
* 1 op 1 online coaching
* Tips om gezond te bewegen
* Gezonde voeding voor het hele gezin
* Handige app

Ga jij de uitdaging aan. Ik help je graag!

Met vriendelijke groet,
Sylvia de Vries

Uitleen sportmaterialen

Vanaf dinsdag 24 maart willen we beginnen met het uitlenen van sportmaterialen.

Denk hierbij aan o.a. aan Dumbells, Halterschijven, Olympische Halters, Corebags, Fitnessballen, TRX, Medicijnballen, Kettlebells, Steps, Pumpstangen met gewichten, Matjes, Weerstand elastieken en Tubes.

We hebben geen idee hoeveel animo hier voor is, maar willen iedereen zoveel mogelijk de kans bieden hiervan gebruik te maken.

Voor diegenen die hier gebruik van willen maken, graag een mailtje sturen naar info(at)sportcentrumreflex.nl  met wat je graag zou willen gebruiken.
Hoe lang en wat je kunt gebruiken hangt even van de vraag af.
Zolang er geen lock down is zou je misschien om de paar dagen of om de week met iemand sportmateriaal uit kunnen wisselen.

Afhalen is mogelijk op dinsdagmorgen tussen 9 en 12 uur. We willen de uitleen graag op afspraak laten plaatsvinden, zodat iedereen 2 meter afstand kan houden. Tussen 9 en 12 kun je een voorkeur tijdstip aangeven en of je op de fiets of auto komt, we nemen dan contact met je op via de mail. Lukt dinsdagmorgen niet laat dit dan even weten, dan kijken we naar een alternatief.

1e FunXtion staat online

De eerste Funxtion staat online. Iedereen heeft een mailtje met de link naar het YouTube kanaal ontvangen. We merken dat er regelmatig mail in de spammap beland, check deze dus ook even. Geen mail ontvangen stuur dan even een mailtje naar info@sportcentrumreflex.nl, dit ook omdat we veel andere info via de mail versturen.

Thuis sporten met FitSnack.TV

We willen alle leden van Sportcentrum Reflex een mogelijkheid bieden om te sporten en gedurende deze periode fit te blijven.

Daarom bieden we vanaf nu een extra service aan en starten wij met FitSnack.TV. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport en gezondheid. Voor jong, oud, beginners, gevorderden en kinderen.

Iedereen heeft een code via de mail gekregen, waarmee je toegang hebt tot alle workouts op het platform en daar gebruik van kunt maken. Wil je als lid van Sportcentrum Reflex gebruik maken van deze service, maar heb je geen mail ontvangen stuur dan even een berichtje naar info@sportcentrumreflex.nl dan sturen we je alsnog de benodigde gegevens.

Probeer fit te blijven en pas goed op elkaar!

Met vriendelijke groet,

Namens alle medewerkers van Sportcentrum Reflex,

Ronnie en Sylvia

Corona update 15-3-2020

Het kabinet heeft nieuwe maatregelen afgekondigd, waaronder het sluiten van fitnesscentra t/m 6 april. Dit is een pijnlijk, maar noodzakelijk  besluit om het Corona virus in te dammen.


Sportcentrum Reflex is daarom t/m 6 april gesloten.

We houden jullie via de website en social media op de hoogte hoe het verder gaat na 6 april. De beslissingen van het kabinet zijn voor iedereen zeer ingrijpend. We hopen op jullie begrip.

Ronnie en Sylvia

Corona maatregelen

Zoals uit de mediaberichten van de laatste dagen blijkt, verspreidt het coronavirus zich ook in Friesland. Sportcentrum Reflex wil graag al het noodzakelijke doen om goed te handelen.

Ons Sportcentrum volgt de landelijke richtlijnen van de GGD en het RIVM. U kunt ook zelf contact opnemen met de GGD mocht u vragen hebben over het Coronavirus. Op de website van het RIVM treft u alle actuele informatie aan.

Wij zijn extra alert op signalen die op dit virus kunnen duiden. Om het verspreiden van het virus tegen te gaan verzoeken wij u om net als ons alert te zijn op symptomen van het virus.

Koorts in combinatie met luchtwegklachten (hoesten/kortademigheid) en/of bent u in één van de besmette gebieden geweest.

  • Zijn bovengenoemde symptomen voor u kenmerkend, blijf thuis en neem telefonisch contact op met uw huisarts voor advies. We hebben te maken met allerlei doelgroepen waaronder ook kwetsbare ouderen. Wilt u ook met hen rekening houden!
  • Ga daarnaast binnen het sportcentrum zo zorgvuldig mogelijk om met de hygiëne. Was uw handen regelmatig.
  • Hoesten en niezen aan de binnenkant van uw elleboog.
  • Gebruik wanneer u traint papieren doekjes met de desinfectie spray om het door u gebruikte toestel bij de handgrepen te desinfecteren, deze doekjes dient u na gebruik direct weg te gooien.
  • Gebruik schone sportschoenen en een handdoek.


Namens het team van Sportcentrum Reflex

Sportcentrum Reflex is gesloten op:

Dinsdag 24 december vanaf 17.00 uur
Woensdag 25 december
Donderdag 26 december

Dinsdag 31 december
Woensdag 1 januari

Tariefwijziging per 1 januari 2020

Afgelopen januari 2019 zijn de BTW tarieven vanuit de overheid van 6 naar 9 procent gestegen. De tarieven worden daarom per 1 januari 2020 iets aangepast om dit op te vangen en de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Het abonnement 16 jaar en ouder van       € 27,50   gaat naar       € 28,50
Het abonnement jonger dan 16 jaar van    € 22,00   gaat naar       € 22,50
Het gezinsabonnement van                         € 62,50   gaat naar       € 63,50

Nieuwe airconditioning spinningzaal

De nieuwe airconditioning in de spinningzaal is geplaatst. Vanaf vanavond 10 augustus zijn de lessen weer in deze zaal en is de Spinning en Body Vive op de woensdagavond gedurende het zomerrooster weer om 19.30 uur, zoals op het rooster staat aangegeven

FunXtion vanaf maandag 19 september 2016

FunXtion is het revolutionaire functionele trainingsprogramma dat sporten spannend, uitdagend en vooral leuk maakt, voor iedereen! FunXtion is een groepsles waarbij je je lichaam op een natuurlijke manier laat bewegen; in verschillende bewegingsvlakken en waarbij het hele lichaam wordt gebruikt. Je draait, buigt en bent constant in beweging, terwijl je traint in een vriendschappelijke, kleine groep.

Het matriaal is uitdagend, de FunXtion-ruimte playfull en de FunXtion coach is goed opgeleid en je komt er vanzelf achter waar het bij FunXtion allemaal om draait!

Het allerbeste op het gebied van functionele trainingen!

FunXtion heeft alles; kettlebells, power bags, snelheidsdrills, boksen en nog zoveel meer. Ga aan de slag met functionele fitnesstraining, het programma dat je niet alleen flink aan het werk zet, maar ook plezier laat beleven! Ga helemaal op in de complete FunXtion ervaring. Je werkt aan je kracht, spieruithoudingsvermogen, cardiovasculaire conditie en 'çore strength' met de FunXtion functionele workouts, die zijn ontworpen om jou de gewenste resultaten te laten behalen.

Wat staat me te wachten?

Functionele training gaat om plezier, uitdaging, beweging en een geweldige sportschoolervaring. Je zult werken in een groep van maximaal 18 personen met een gediplomeerde trainer die je van begin tot het eind van de les zal begeleiden.

Ben je er klaar voor?

FunXtion trainingsprogramma's zijn bedoeld voor iedereen, met elk conditieniveau. De lessen zijn er speciaal op gericht om op je eigen niveau te kunnen trainen, terwijl je toch met anderen bezig bent. Maak je geen zorgen, wanneer het je te makkelijk afgaat, zal onze FunXtion trainer je flink aan het werk zetten!!

Wat kun je met FunXtion behalen:

- Veel plezier in je training
- Een superconditie
- Een sterk en goed gevormd lichaamNIEUW: VIVE VITAAL

Vind je het leuk om te bewegen op muziek en je spieren te versterken, maar vind je de reguliere lessen iets te zwaar?
Dan is VIVE VITAAL waarschijnlijk iets voor jou. Deze les is vooral geschikt voor de beginnende sporter, mensen met een blessure, zwangere vrouwen en ouderen. Kom gerust eens langs om een les mee te doen.
Start vanaf: Dinsdag 1 september
Tijdstip: 9.00 uur tot 9.45 uur


Airconditioning

Heb je last van de warmte? Kom dan lekker sporten bij Sportcentrum Reflex.
Bij ons draaien de airco's op volle toeren, zodat je kunt sporten bij een zeer aangename temperatuur.