Skip to main content

Sportcentrum Reflex nieuws

Sportcentrum Reflex is gesloten op:

Dinsdag 24 december vanaf 17.00 uur
Woensdag 25 december
Donderdag 26 december

Dinsdag 31 december
Woensdag 1 januari

Tariefwijziging per 1 januari 2020

Afgelopen januari 2019 zijn de BTW tarieven vanuit de overheid van 6 naar 9 procent gestegen. De tarieven worden daarom per 1 januari 2020 iets aangepast om dit op te vangen en de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Het abonnement 16 jaar en ouder van       € 27,50   gaat naar       € 28,50
Het abonnement jonger dan 16 jaar van    € 22,00   gaat naar       € 22,50
Het gezinsabonnement van                         € 62,50   gaat naar       € 63,50

Nieuwe airconditioning spinningzaal

De nieuwe airconditioning in de spinningzaal is geplaatst. Vanaf vanavond 10 augustus zijn de lessen weer in deze zaal en is de Spinning en Body Vive op de woensdagavond gedurende het zomerrooster weer om 19.30 uur, zoals op het rooster staat aangegeven

FunXtion vanaf maandag 19 september 2016

FunXtion is het revolutionaire functionele trainingsprogramma dat sporten spannend, uitdagend en vooral leuk maakt, voor iedereen! FunXtion is een groepsles waarbij je je lichaam op een natuurlijke manier laat bewegen; in verschillende bewegingsvlakken en waarbij het hele lichaam wordt gebruikt. Je draait, buigt en bent constant in beweging, terwijl je traint in een vriendschappelijke, kleine groep.

Het matriaal is uitdagend, de FunXtion-ruimte playfull en de FunXtion coach is goed opgeleid en je komt er vanzelf achter waar het bij FunXtion allemaal om draait!

Het allerbeste op het gebied van functionele trainingen!

FunXtion heeft alles; kettlebells, power bags, snelheidsdrills, boksen en nog zoveel meer. Ga aan de slag met functionele fitnesstraining, het programma dat je niet alleen flink aan het werk zet, maar ook plezier laat beleven! Ga helemaal op in de complete FunXtion ervaring. Je werkt aan je kracht, spieruithoudingsvermogen, cardiovasculaire conditie en 'çore strength' met de FunXtion functionele workouts, die zijn ontworpen om jou de gewenste resultaten te laten behalen.

Wat staat me te wachten?

Functionele training gaat om plezier, uitdaging, beweging en een geweldige sportschoolervaring. Je zult werken in een groep van maximaal 18 personen met een gediplomeerde trainer die je van begin tot het eind van de les zal begeleiden.

Ben je er klaar voor?

FunXtion trainingsprogramma's zijn bedoeld voor iedereen, met elk conditieniveau. De lessen zijn er speciaal op gericht om op je eigen niveau te kunnen trainen, terwijl je toch met anderen bezig bent. Maak je geen zorgen, wanneer het je te makkelijk afgaat, zal onze FunXtion trainer je flink aan het werk zetten!!

Wat kun je met FunXtion behalen:

- Veel plezier in je training
- Een superconditie
- Een sterk en goed gevormd lichaamNIEUW: VIVE VITAAL

Vind je het leuk om te bewegen op muziek en je spieren te versterken, maar vind je de reguliere lessen iets te zwaar?
Dan is VIVE VITAAL waarschijnlijk iets voor jou. Deze les is vooral geschikt voor de beginnende sporter, mensen met een blessure, zwangere vrouwen en ouderen. Kom gerust eens langs om een les mee te doen.
Start vanaf: Dinsdag 1 september
Tijdstip: 9.00 uur tot 9.45 uur


Airconditioning

Heb je last van de warmte? Kom dan lekker sporten bij Sportcentrum Reflex.
Bij ons draaien de airco's op volle toeren, zodat je kunt sporten bij een zeer aangename temperatuur.