Skip to main content

Sportcentrum Reflex nieuws

Aktie: sporten tot 1 februari 2019 voor € 25,-

Veel verenigingen hebben nu een winterstop. Om fit te blijven en de winterperiode te overbruggen, biedt Sportcentrum Reflex de mogelijkheid om voor slechts € 25,- tot 1 februari onbeperkt te komen sporten.

 

 

Tariefwijziging per 1 januari 2019

Het afgelopen jaar hebben we geen prijswijziging door hoeven voeren, maar door gestegen kosten zullen we de tarieven per 1 januari 2019 iets aan moeten passen.

Het  abonnement 16 jaar en ouder van € 26,50 gaat naar € 27,50
Het abonnement jonger dan 16 jaar van  € 21,- gaat naar € 22,-
Het gezinsabonnement van € 60,- gaat naar € 62,50

  Het abonnement is inclusief:

- onbeperkt fitness, Funxtion en groepslessen
- keuze uit 33 groepslessen
- professionele begeleiding op alle openingsuren
- sauna gebruik - koffie en thee
- ruime kleedkamers voorzien van lockers en douches
- sportzalen voorzien van airconditioning

Make-over voor de Step- en Body Vive lessen

De Step- en de Body Vive lessen hebben een make-over ondergaan.
Om met de tijd mee te gaan en lessen completer te maken ziet de steps les er voortaan anders uit en heet voortaan SPORT.
Ook de Body Vive is aangepast en is veranderd in TONE.
Je bent van harte welkom om de nieuwe lessen eens uit te komen proberen.

De Feanster Afvalrace gaat van start

Binnenkort start de wintereditie van de Feanster Afvalrace bij Sportcentrum Reflex. Het is een succesvol programma voor mensen die in teamverband willen werken aan een gezonde leefstijl mét blijvend resultaat. In elf weken tijd ontdekken de deelnemers een gezonde en duurzame manier van afvallen.

 
Maak werk van goede voornemens

Veel mensen willen meer bewegen en gezonder eten. Om zich fitter te voelen en lekkerder in hun vel te zitten. Toch blijft het vaak bij goede voornemens en blijkt de drempel naar een gezondere leefstijl te hoog. Er zijn zoveel afslankprogramma’s dat mensen niet meer weten wat goed en gezond is en van alles gaan proberen. Daarom organiseert  Sportcentrum Reflex de Feanster Afvalrace voor iedereen die het lastig vindt om te starten én het vol te houden.

Met een team is het leuker

Wat de Afvalrace anders maakt dan andere programma’s is de persoonlijke aanpak in teamverband. Ze krijgen persoonlijke begeleiding door voedingsdeskundige Sylvia de Vries. Iedereen krijgt een voedingsprogramma op maat dat ook nog eens leuk en lekker is. De eetschema’s zijn gemakkelijk te volgen en het programma zorgt voor kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt.

Gratis informatie ochtend en middag

Voor iedereen die wil ontdekken hoe leuk en gemakkelijk het programma is, verzorgt Sportcentrum Reflex een informatieavond. Op donderdag 15 februari om 20.30 uur. Het is niet nodig om lid te zijn van Sportcentrum Reflex. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info(at)sportcentrumreflex.nl, via T: 0512-365994 of langskomen op de informatieavond.

Nieuwe airconditioning spinningzaal

De nieuwe airconditioning in de spinningzaal is geplaatst. Vanaf vanavond 10 augustus zijn de lessen weer in deze zaal en is de Spinning en Body Vive op de woensdagavond gedurende het zomerrooster weer om 19.30 uur, zoals op het rooster staat aangegeven

Tarieven per 1 januari 2018

Tarieven zijn per 4 weken

Abonnement 16 jaar en ouder      € 26,50.
Abonnement jonger dan 16 jaar   € 21,-.
Gezinsabonnement                         € 60,-.

Het abonnement is inclusief:
- onbeperkt fitness en Funxtion
- keuze uit 29 spinning- en/of groepslessen 
- professionele begeleiding op alle openingsuren 
- sauna gebruik - koffie en thee 
- ruime kleedkamers voorzien van lockers en douches 
- sportzalen voorzien van airconditioning

FunXtion vanaf maandag 19 september 2016

FunXtion is het revolutionaire functionele trainingsprogramma dat sporten spannend, uitdagend en vooral leuk maakt, voor iedereen! FunXtion is een groepsles waarbij je je lichaam op een natuurlijke manier laat bewegen; in verschillende bewegingsvlakken en waarbij het hele lichaam wordt gebruikt. Je draait, buigt en bent constant in beweging, terwijl je traint in een vriendschappelijke, kleine groep.

Het matriaal is uitdagend, de FunXtion-ruimte playfull en de FunXtion coach is goed opgeleid en je komt er vanzelf achter waar het bij FunXtion allemaal om draait!

Het allerbeste op het gebied van functionele trainingen!

FunXtion heeft alles; kettlebells, power bags, snelheidsdrills, boksen en nog zoveel meer. Ga aan de slag met functionele fitnesstraining, het programma dat je niet alleen flink aan het werk zet, maar ook plezier laat beleven! Ga helemaal op in de complete FunXtion ervaring. Je werkt aan je kracht, spieruithoudingsvermogen, cardiovasculaire conditie en 'çore strength' met de FunXtion functionele workouts, die zijn ontworpen om jou de gewenste resultaten te laten behalen.

Wat staat me te wachten?

Functionele training gaat om plezier, uitdaging, beweging en een geweldige sportschoolervaring. Je zult werken in een groep van maximaal 18 personen met een gediplomeerde trainer die je van begin tot het eind van de les zal begeleiden.

Ben je er klaar voor?

FunXtion trainingsprogramma's zijn bedoeld voor iedereen, met elk conditieniveau. De lessen zijn er speciaal op gericht om op je eigen niveau te kunnen trainen, terwijl je toch met anderen bezig bent. Maak je geen zorgen, wanneer het je te makkelijk afgaat, zal onze FunXtion trainer je flink aan het werk zetten!!

Wat kun je met FunXtion behalen:

- Veel plezier in je training
- Een superconditie
- Een sterk en goed gevormd lichaamNIEUW: VIVE VITAAL

Vind je het leuk om te bewegen op muziek en je spieren te versterken, maar vind je de reguliere lessen iets te zwaar?
Dan is VIVE VITAAL waarschijnlijk iets voor jou. Deze les is vooral geschikt voor de beginnende sporter, mensen met een blessure, zwangere vrouwen en ouderen. Kom gerust eens langs om een les mee te doen.
Start vanaf: Dinsdag 1 september
Tijdstip: 9.00 uur tot 9.45 uur


Airconditioning

Heb je last van de warmte? Kom dan lekker sporten bij Sportcentrum Reflex.
Bij ons draaien de airco's op volle toeren, zodat je kunt sporten bij een zeer aangename temperatuur.