Ronnie de Vries Sportcentrum Reflex Surhuisterveen

Ronnie

Eigenaar en gediplomeerd fitnessinstructeur.

Ik ben op wisselende tijden in het sportcentrum aanwezig. Ik vind het belangrijk dat iedereen van 3 tot 80 jaar op een verantwoorde manier kan werken aan zijn of haar gezondheid via een groot aanbod van groepslessen en fitness, onder begeleiding van rijkserkende instructeurs/trices in een gemoedelijke omgeving. Ik nodig je uit om eens langs te komen voor een rondleiding of vraag de gratis dagpas aan om een les of training zelf te ervaren.

Sylvia

Eigenaresse en gediplomeerd Body Jam®-, SH'bam®, Body Vive® en Spinning 50+instructrice.

In alle lessen vind ik het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft en op zijn eigen niveau kan trainen. Het is voor mij een sport om mensen net zo enthousiast te maken als ik zelf ben. Wil je meer weten over voeding en afvallen, dan geef ik graag advies.

Jeannette

Gediplomeerd RPM® en Spinning/Pumpinstructrice.

Hallo, ik wil me graag aan jullie voorstellen: ik ben getrouwd met Henk en moeder van 2 tieners van 15 en 17 jaar en woon in Buitenpost. In het dagelijks leven ben ik ambtenaar op het gemeentehuis in Buitenpost, afdeling Samenleving/Sportzaken. Bij Sportcentrum Reflex geef ik op de maandagavond: RPM en Sinning/Pump en vrijdagavond en zaterdagochtend: RPM. Ik wil je hierbij uitnodigen om op een ontspannen manier lekker inspannend bezig te zijn met je lichaam. Dus ik hoop je zeer binnenkort te mogen verwelkomen in één van mijn uitdagende lessen.